PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
restaurant barbados

THINGS TO DO

Vorige Volgenderestaurant, drift ocean barbados, wijnbar, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Drift Ocean terrace lounge, Holetown

"Drift" Ocean Terrace Lounge kijkt uit over de prachtige westkust van Barbados. Gelegen naast het Beach House Restaurant in Holetown, straalt "Drift" verfijning en comfort uit in een verleidelijke omgeving, verwelkomend diegenen die willen genieten van een drankje in de ideale sfeer om te ontspannen of te vieren. Of het nu gaat om een ​​date, een borrel of een bedrijfsuitje, Drift is de perfecte plek om te genieten in stijl, comfortabel te ontmoeten en keer op keer te bezoeken.

Prijsklasse €€€-€€€€
restaurant, scarlet, st.james, bar, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Scarlet, ST.James

Deze fantastische hotspot ligt niet op het strand; in feite is er geen palmboom in zicht. Rustig loungen en modern dineren in een chique omgeving - dit is Scarlet, een populaire uitgaansgelegenheid in Barbados. Up tempo en trendy in een kamer vol sudderende energie, van binnen en buiten scharlakenrood geschilderd, met portretten van Jackie O en Marilyn Monroe die de muren sieren, is deze bistrobar in Londen een verfrissend alternatief voor het nachtleven van Barbados.

Prijsklasse €€-€€€
restaurant, the cliff, st.james, bar, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

The Cliff restaurant, ST.James

Bovenop een dramatische klif met uitzicht op de zee beneden, is The Cliff de nummer één restaurantbestemming voor dat speciale diner of feest. Verkozen tot een van de 50 beste restaurants van de wereld, heeft de getalenteerde chef-kok Paul Owens de lof gewonnen van fijnproevers uit New York tot Londen. The Cliff is een plek om je mooiste kleding aan te trekken en om ellebogen te wrijven met de rich and famous. De schijnbaar alomtegenwoordige medewerkers zijn professioneel opgeleid en missen zelden een detail. Chef Owens gebruikt alleen de beste ingrediënten, ongeacht de kosten of moeilijkheidsgraad om te verkrijgen op een eiland waar veel artikelen moeten worden geïmporteerd.

Prijsklasse €€€€
restaurant, the tides, holetown , barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

The Tides, Holetown

Het Tides Restaurant is zonder twijfel een van de beste, zo niet de beste, restaurants op het eiland. Onlangs gerenoveerd en met een chique nieuw restaurantontwerp, beschikt The Tides nu over een prachtige nieuwe glazen kamer met airconditioning en uitzicht op de zee, een luxe lounge en een bar, of u kunt ervoor kiezen om te dineren in de open lucht. De service van wereldklasse, het creatieve menu en oog voor detail zijn eenvoudigweg verbeterd

Prijsklasse €€€€
restaurant, apsara-samudra, wijnbar, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Apsara Samudra, Christ Church

Apsara Samudra is het enige Noord-Indiase en Thaise fine-dining restaurant van Barbados. Apsara wordt erkend - en herhaaldelijk opnieuw bezocht - vanwege de heerlijke authentieke gerechten, bereid door subcontinentale Indiase en in Thailand geboren chef-koks. Gelegen aan de waterkant in de beroemde St Lawrence Gap, worden de fijne gerechten van Apsara gekookt zoals ze zouden zijn in India of Thailand, en geserveerd met de elegantie van de Oude Wereld. in the New - is eenvoudigweg naar de waterkant in St Lawrence Gap getransporteerd, waardoor het uitzicht op het eten beter is.

Prijsklasse €€-€€€
restaurant, cafe luna,christ church, hastings , barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Café Luna, enterprise, Christ Church

Cafe Luna ligt op het dakterras van Little Arches Hotel en is een openluchtrestaurant in terracotta -terras, gerund door de Canadese chef-kok en eigenaar, Mark DeGrunchy, of Moo zoals hij beter bekend is. Dineren in de openlucht wordt niet beter. Het menu is zeer innovatief en benadrukt veel favorieten, maar het verandert regelmatig, dus de maaltijden zijn altijd interessant en vers. Moo's sushi is uitstekend, met sushi-specials op donderdag- en vrijdagavond. Zonsondergangcocktails zijn perfect na een lange dag luieren aan het water, maar even bedwelmend is het uitzicht vanaf uw tafel met uitzicht op de ondergaande zon boven de Caribische Zee en het zilverwitte zand van Miami Beach.

Prijsklasse €€-€€€