PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies

THINGS TO DO

restaurant, champers, rockley, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Champers, Rockley

Dit populaire restaurant en wijnbar ligt aan de waterkant met uitzicht op Rockley Beach en is altijd een levendige keuze. Champers is een favoriet onder de lokale bevolking en bezoekers en biedt uitstekende service en heerlijke gerechten tegen betaalbare prijzen.Het menu biedt verse, lokale visgerechten en producten die deskundig zijn bereid door een team van lokale koks.

Prijsklasse €-€€
restaurant, drift ocean barbados, wijnbar, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Drift Ocean terrace lounge, Holetown

"Drift" Ocean Terrace Lounge kijkt uit over de prachtige westkust van Barbados. Gelegen naast het Beach House Restaurant in Holetown, straalt "Drift" verfijning en comfort uit in een verleidelijke omgeving, verwelkomend diegenen die willen genieten van een drankje in de ideale sfeer om te ontspannen of te vieren. Of het nu gaat om een ​​date, een borrel of een bedrijfsuitje, Drift is de perfecte plek om te genieten in stijl, comfortabel te ontmoeten en keer op keer te bezoeken.

Prijsklasse €€€-€€€€
restaurant, apsara-samudra, wijnbar, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Apsara Samudra, Christ Church

Gelegen aan de waterkant in de beroemde St Lawrence Gap, worden de fijne gerechten van Apsara gekookt zoals ze zouden zijn in India of Thailand, en geserveerd met de elegantie van de Oude Wereld. in the New - is eenvoudigweg naar de waterkant in St Lawrence Gap getransporteerd, waardoor het uitzicht op het eten beter is.

Prijsklasse €€-€€€