PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
restaurant barbados, the cliff

THINGS TO DO - Barbados

Harrison's Cave Tour

Bezoek de Harrison’s Cave met (ondergronds) treintje naar de grotten. Met een bezoek aan indrukwekkende botanische tuin, Hunte’s Garden. Batsheba Beach met rustig strand maar hoge golven bekend bij surfers.

Vanaf €80,-p.p.
Vraag offerte aan
mount gay rum tour, mount gay, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Mount Gay Rum Tour

Mount Gay Rum & Cocktail Tour. Bezoek Mount Gay Visitor Center, proeflokaal en rum- destilleerderijen neem deel aan de workshop cocktail maken. U wordt opgehaald vanuit Bridgetown.

Vanaf €60,-p.p.
Vraag offerte aan
Vakantiewoning, villa, Gibbes Bay, Gibbes strand, Barbados, 6 personen

Sight Seeing tour Barbados

Volledige kusttour langs Barbados. Verken het door de UNESCO beschermde historische centrum van Bridgetown. Bekijk de surfers op het strand van Bathsheba en bewonder het uitzicht over Foul Bay. Geniet van een lunch in het Animal Flower Cave Restaurant met uitzicht op North Point. Bezoek de steden Speightstown en Holetown aan de westkust. Een tour met een kleine groep van maximaal 12 personen zorgt voor een persoonlijke ervaring

Vanaf €82,-p.p.
Vraag offerte aan
eilanden tour, eiland, barbados, tour, things to do

Eilanden tour Barbados

Kies je eigen avontuur op deze privé, volledig aanpasbare tour van het eiland Barbados. Met een speciale gids met persoonlijke aandacht voor u en uw feest, kiest u waarop u zich wilt concentreren. Uw gids zal helpen een reisroute te vormen die is afgestemd op uw interesses; privévervoer inbegrepen.

Vanaf €108,-p.p.
Vraag offerte aan
sightseeing, bridgetown, barbados, wandeltocht

Wandeltocht in Bridgetown

2 uur durende wandeltocht door Bridgetown. Bekijk prachtige kerken en de Joodse synagoge van Bridgetown. Glimp een beroemde baobab boom in Queen's Park. Ga langs National Heroes Square en loop langs de parlementsgebouwen

Vanaf €45,-p.p.
Vraag offerte aan