PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
duiken marina

THINGS TO DO

Bushy Park Barbados Swift Experience, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Bushy Park Barbados Swift Experience

Suzuki Swift Driving Experiences biedt u de kans om uw rijvaardigheden aanzienlijk te verbeteren, nieuwe technieken te leren en te oefenen in een gecontroleerde omgeving, waardoor niet alleen uw veiligheid op de weg, maar ook uw rijplezier toeneemt. Je zult zelfs merken dat je eerste ervaring met Bushy Park Barbados je eerste stap op de motorracer wordt.

Vanaf €163,-p.p.
Vraag offerte aan
private tour, deep sea fishing charter, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Privétour: Barbados Deep sea fishing Charter

Sla het gedoe met overvolle groepsreizen over en geniet van een exclusieve, persoonlijke ervaring met vissen op de wateren van Barbados door een privéboot te charteren voor maximaal zes van uw reisgroep. Kies uit een reeks verschillende reislengtes en maak gebruik van de apparatuur en het inzicht van uw bemanning. Eten en drinken inbegrepen.
- Privécharter exclusief voor uw groep (maximaal zes)
- Probleemloze pick-up en drop-off vanuit uw hotel
- Kies uit verschillende reeksen om aan uw schema te voldoen.
- Snacks, drankjes en uitrusting inbegrepen: u hoeft het niet zelf mee te nemen

Vanaf €479,-6 personen
Vraag offerte aan
 Duiken, Barbados, luxe vakantie, thrillerocean

Thriller Ocean, Duiken

Het Powerboat Adventure neemt je mee op een opwindende rit langs de gouden kust van het eiland Barbados. Deze exclusieve snorkeltocht biedt u een intieme, rustige sfeer. Ervaar snorkelen op 3 spectaculaire locaties over scheepswrakken, een tropisch rif en dan het ultieme genot van zwemmen met de zeeschildpadden en een strandstop op een van de mooiste stranden van Barbados.

eilanden tour, eiland, barbados, tour, things to do

Jetskieën

De jetski's zullen je slechts €55,- per half uur kosten, en dat is niet eens alleen voor de jetski zelf. Alle boekingen komen uitgerust met een reddingsvest en veiligheidsdemonstratie voor maximaal twee personen.

Vanaf €55,-2 personen
Vraag offerte aan
eilanden tour, eiland, barbados, tour, things to do

Surfen

Geniet van de ervaring van surfen in de warme wateren van Barbados. Neem surflessen in een ontspannen sfeer of huur een surfplank, of je nu nieuw bent in surfen, een weekendstrijder of een professional, Barry's Surf School is de plek om naartoe te gaan!

Vanaf €75,-p.p.
Vraag offerte aan
jetbladen, watersport, luxe vakantie, barbados, tour, things to do

Hydro flight

Jetblade Barbados is een magneet voor hot-shot adrenalineverslaafden, avontuurzoekers, grootstanders, dorstige nieuwelingen, doorgewinterde oorlogspaarden, nieuwsgierige inwoners en toeristen uit alle lagen van de bevolking. De spannende jetpack-cultuur is een must-see op het eiland; fungeert als een vuurtoren voor trendsettende mensenmassa's en is slechts een van de vele redenen waarom we worden aangemoedigd als de meest memorabele watersportervaring op het eiland.

Vanaf €150,-p.p.
Vraag offerte aan