PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
restaurant barbados

THINGS TO DO

harrison's cave, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Wild life Reserve

Hier heb je een unieke gelegenheid om vrij door het reservaat te wandelen en de dieren van dichtbij en in hun eigen natuurlijke omgeving te bekijken. Er zijn weinig kooien en de dieren kunnen worden waargenomen terwijl ze eten, spelen en communiceren met de andere dieren.

Vanaf €14,-p.p.
Bekijk
mount gay rum tour, mount gay, barbados, luxe vakantie, vakantie, things to do

Orchid World & Tropical flower garden

Orchid World & Tropical Flower Garden ligt op een prachtige tropische tuin van 8 hectare, omringd door suikerriet, in het hart van het Barbadaanse platteland. Met een hoogte van 250 meter kunt u vanuit een aantal uitkijkpunten genieten van het adembenemende uitzicht op het natuurlijke landschap van Barbados.

Vakantiewoning, villa, Gibbes Bay, Gibbes strand, Barbados, 6 personen

Farley Hill National park

Adembenemende landschappen, gelegen op het terrein van het ooit vorstelijke Farley Hill-huis. Een herenhuis in puin, weggestopt in een bos van mahoniebomen, hoog op een heuvel met uitzicht op de ruige Atlantische kust, Farley Hill is een ideale plek om te picknicken, te ontsnappen in de natuur, je te verstoppen in de schaduw van een geruststellende boom en simpelweg te staren naar zee. Het is ook een favoriete plek voor bezoekers om te trouwen!

eilanden tour, eiland, barbados, tour, things to do

Animal Flower Cave

De Animal Flower Cave bevindt zich op het meest noordelijke punt van Barbados in de parochie St.Lucy. De naam "Animal Flower Cave" komt van de zeeanemonen die in de poelen van de grot zijn gevonden. Sommige van deze zwembaden zijn diep genoeg om in te zwemmen. Er zijn ook verschillende openingen die uitkijken op zee en een spectaculair uitzicht bieden!

eilanden tour, eiland, barbados, tour, things to do

Graeme Hall Swamp

Het uitgestrekte Graeme Hall-moeras, met rode en witte mangrovebomen, is een natuurlijke habitat voor meer dan 40 soorten vogels. Regering heeft plannen om een ​​groot deel van het gebied te ontwikkelen en heeft het Graeme Hall Nature Sanctuary helaas gedwongen het grootste deel van het park voor bezoekers te sluiten, maar de Lakeside Lawns zijn nog steeds open en een aangename plek voor een picknick.