PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
Sandy Lane, golfbaan in barbados, barbados, golfvakantie, golfvakantie barbados

GOLFEN IN BARBADOS

Golfbanen op barbados

Barbados is een paradijs voor golfers met diverse golf banen. Voor de meeste golfbanen en clubs kan Xclusive Barbados een voordeliger arrangement aanbieden, soms in combinatie met verblijf in een Golfvilla. Vraag naar de entreemogelijkheden en greenfees. Onze Personal Travel Agents geven u het beste reisadvies met mogelijkheden op maat in een duidelijke offerte. Er is voor elk wat wils!

Stel uw vraag

Sandylane - 45 holes op 3 golfbanen

Sanylane
"The Old Nine, The Country Club en de wereldberoemde Groene Aap: een creatie van Tom Fazio uit een oude steengroeve die exclusief is voor Sandy Lane-gasten. Waar je ook speelt, je zult betoverd worden door de spectaculaire natuurlijke schoonheid van het terrein en het prachtige uitzicht op de platina-kustlijn van Barbados. "
sandy lane golf logo, logo

Barbados Golf Club - 18 holes

barbadosgolfclub, golfclub, barbados
"Barbados Golf Club, gelegen in Durants in de zuidelijke parochiekerk van Christ Church, is uitgegroeid tot de ziel van golfen in Barbados voor lokale spelers evenals gasten van het hotel en bezoekers cruisen door het Caribisch gebied. De course werd goedgekeurd en gesanctioneerd door de PGA European Tour om een ​​PGA Seniors Tournament te organiseren in 2003 en het heeft ook meerdere keren de Barbados Open gehost. "
Barbados golfclub, golfclub barbados

Apes hill Club - 18 holes

apeshillclub, golfclub, barbados
"In het hart van Apes Hill Club ligt de par 72-kampioenschapbaan die in december 2009 werd geopend. De golfbaan biedt een uitdagende en spectaculaire golf die onlangs werd beoordeeld als een van de beste ter wereld." Apes Hill Club heeft een sterke betrokkenheid getoond bij zijn milieuprogramma. Ze moeten worden geprezen voor hun inspanningen om een ​​toevluchtsoord te bieden voor dieren in het wild op het terrein van de golfbaan, "zei Tara Pepperman, directeur van Cooperative Sanctuary Programs bij Audubon International."
Apes hill club logo, apes hill club, barbados, golfclub barados

Royal Westmoreland - 18 holes

royalwestmoreland, golfclub, barbados
Verbeter je golfspel op Royal Westmoreland. Verlaag je handicap terwijl je jezelf test op onze par 72, 7.045 yard-baan, ontworpen door de befaamde koersontwerper Robert Trent Jones Jr. Werk aan je slagwerk op de prachtig onderhouden, perfect overwogen fairways en greens die het landgoed omringen. Geniet van de Caribische zon en de heldere blauwe luchten. Perfect! De golfbaan is net zo leuk als veeleisend.U vindt een mix van korte holes. Zorg er wel voor dat je jezelf niet voor schut zet, de lokale dieren in het wild zullen toekijken als je een slechte slag speelt! "
royal westmoreland logo, barbados, golfclub, golfclub in barbados

Rockley and Country Club – 9 holes

rockleygolfclub, rockley and country club, golfclub, barbados
"Rockley Golf Course is misschien niet een van de grote banen op het eiland, maar het biedt niet alleen veel waar voor je geld, maar ook een zware uitdaging voor je golfvaardigheden. Het is een vlakke parklandschap met 9 holes met alternatieve tees voor 18 holes. 'Out of Bounds' op elke hole, dus het is verstandig om strategisch golf te spelen om je score laag te houden.Met lange Par 3's en strategisch geplaatste bomen op Fairways en rond Greens, laat de baan je elke opname doordenken. "
rockley golf logo, barbados, golfclub barbados

Almond Beach – 9 holes

almond beach, almond beach resort, golfclub, barbados
"9-holes par 3 baan, meer voor ontspanning van hotelgast dan een uitdaging voor toegewijde golfers.De golfbaan van Almond Beach ligt naast Speightstown en is gelegen in Saint Peter, Barbados.De golfbaan van Almond Beach heeft een lengte van 1,12 kilometer."
Almond beach logo, barbados, golfclub

Golfvilla's

Bekijk hier Golfvilla's

Golf villa Mansion

ST.James

Vanaf €229,- p.p.p.n

Golfvilla Westmore

Mullins Beach

Vanaf €83,- p.p.p.n

Golfvilla Willow

ST. James

Vanaf €79,- p.p.p.n