PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
Xclusive Barbados,luxe vakantie, golf vakantie, st. james, royal westmoreland, luxe golfvilla, vakantie barbados, 8 personen, golfvilla, barbados vakantie, privé zwembad, uitzicht op golfbaan

Golfvilla Royal Lee - St. James

Vanaf € 110,- p.p.p.n.

o.b.v. 8 personen
Luxe vakantiehuis bij een golfbaan,privé zwembad, royal westmoreland, Barbados, voor 8 personen, luxe golfvilla
Zeer ruime terras, golfvilla, 8 personen, royal westmoreland, Saint James Barbados
luxe vakantie barbados, golf villa barbados, terras,8 personen, golf vakantiehuis, Saint James Barbados
Buitenruimte, grote ruime open ruimte, luxe golf villa, royal westmoreland Barbados, 8 personen
privé zwembad, golfvakantie, golfvilla, Barbados,8 personen, saint james
ruime terras, 8 personen, Royal westmoreland Barbados, golf vakantievilla, barbados,luxe golf vakantie
woonkamer, golfvilla, 8 personen, Barbados,royal westmoreland, saint james
eetkamer, royal westmoreland, golfvilla, 8 personen, Barbados, balkon, ruime balkon
 Keuken, Uitzicht vanaf golfvilla royal westmoreland golfclub, golfvilla,saint james, 8 personen, Barbados
Ruime slaapkamer, royal westmoreland,vakantie villa, saint james, golfvilla, 8 personen, Barbados
Ruime slaapkamer met deur naar zwembad en tuin, vakantie villa, golfvilla, saint james, luxe vakantie, barbados
Ruime slaapkamer, royal westmoreland,vakantie villa, saint james, golfvilla, 8 personen, Barbados
privé bar, royal westmoreland,vakantie villa, saint james, golfvilla, 8 personen, Barbados
Luxe vakantiehuis bij een golfbaan, royal westmoreland, Barbados, voor 8 personen, luxe golfvilla
Zeer ruime terras, golfvilla, 8 personen, royal westmoreland, Saint James Barbados
luxe vakantie barbados, golf villa barbados, terras, 8 personen, golf vakantiehuis, Saint James Barbados
Buitenruimte, grote ruime ruimte, luxe golf villa, royal westmoreland Barbados, 8 personen
privé zwembad, golfvakantie, golfvilla, Barbados, 8 personen, saint james
ruime terras, 8 personen, Royal westmoreland Barbados, golf vakantievilla, barbados,luxe golf vakantie
woonkamer, golfvilla, 8 personen, Barbados,royal westmoreland, saint james
eetkamer, royal westmoreland, golfvilla, 8 personen, Barbados, balkon, ruime balkon
keuken, Uitzicht vanaf golfvilla royal westmoreland golfclub, golfvilla,saint james, 8 personen, Barbados
Ruime slaapkamer, royal westmoreland,vakantie villa, saint james, golfvilla,8 personen, Barbados
Ruime slaapkamer met deur naar zwembad en tuin, vakantie villa, golfvilla, saint james, luxe vakantie, barbados
Ruime slaapkamer, royal westmoreland,vakantie villa, saint james, golfvilla, 8 personen, Barbados
privé bar, royal westmoreland,vakantie villa, saint james, golfvilla, 8 personen, Barbados

Informatie over de villa en de omgeving

Royal Lee is een stijlvolle en moderne villa, gelegen naast de 16e fairway van het Royal Westmoreland Golf Resort in Barbados. Deze luxe vakantievilla beschikt over 4 smaakvol ingerichte slaapkamers, allemaal voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. De grote slaapkamer op de bovenste verdieping van de villa komt uit op een overdekt balkon waar gasten kunnen ontspannen en kijken naar de actie op de fairway of gewoon genieten van het uitzicht op de Caribische Zee.

Op het hoogste niveau van de villa, de woonkamer komt uit op een overdekte patio, waar sprake is van comfortabele zitplaatsen en de alfresco eethoek. Vanaf het terras is het slechts een paar stappen naar het koele water van het overloopzwembad. De moderne keuken is een genot voor fijnproevers en heeft ook directe toegang tot de eetkamer. Evenals de woonkamer, het hoogste niveau beschikt over een familie / tv-kamer met airconditioning en twee slaapkamers. De vierde slaapkamer bevindt zich in een apart huisje, dat ook uitkomt op het zwembadgedeelte.

Alle vakantiegasten van Royal Lee profiteren van de exclusieve Royal Westmoreland Beach Club op vijf minuten afstand van de betoverende Mullins Bay. Wissel moeiteloos uw zwembad en dek in voor het zachte zand en de blauwe wateren van Mullins Beach - een favoriet voor veel bezoekers van Barbados. Kies om te snorkelen of te zwemmen met levendige tropische vissen en schildpadden of te ontspannen in de warme zon van Barbados. De Services van de Beach Club zijn inclusief een gratis pendeldienst, vervoer naar Mullins Beach en de diensten van het Bell Captain-strand.

Gasten van Royal Lee worden getrakteerd op de voordelen van een VOLLEDIG Golflidmaatschap op de exclusieve Royal Westmoreland kampioenschapsgolfbaan! Het Royal Westmoreland Golf Resort combineert privacy, luxe en superieure service. De gemeenschap is de thuisbasis van een wereldberoemde vijfsterren golfbaan met een prachtig uitzicht op de Caribische Zee vanuit elke green. Het resort is uitzonderlijk gelegen aan de westkust van Barbados en trekt veel prominente persoonlijkheden uit de hele wereld. Royal Westmoreland biedt 24 uur per dag beveiliging en vakantiegasten hebben toegang tot de golfbaan, tennisbanen, een fitnesscentrum en een clubhuis met een zwembad, gevarieerde eetgelegenheden en de strandfaciliteiten.

Interessante informatie voor u

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

HOE 'ZOEK' IK EEN VAKANTIE-ACCOMMODATIE BIJ XCLUSIVEBARBADOS.?

U heeft besloten dat u een luxe vakantievilla of -appartement wilt huren op Barbados. Stapsgewijs vindt u hieronder hoe u nu verder gaat met boeken.

- Selecteer uit het aanbod een aantal vakantievilla’s die bij uw wensen passen.
In de verschillende categorieen ziet u voorbeelden van villa accommodaties, en hebben een veel groter aanbod aan accommodaties dan getoond op de website om uit te kiezen.

- Nu kunt u een reserveringsaanvraag indienen door op de knop offerte te drukken of u legt een zoekaanvraag neer bij onze Personal Travel Agent. Dit kan per mail of telefonisch en u wordt indien gewenst teruggebeld op een afgesproken dag en tijdstip. Onze ‘XclusiveBarbados.’ Personal Travel Agent gidst u dan door het selectieproces bij de keuze van een vakantievilla en stelt uw reis samen op basis van uw wensen, budget en overige opties. Dit kan op uw verzoek ook gewoon bij u thuis aan tafel.

- Bij ontvangst van uw reserveringsaanvraag voor een geselecteerde vakantievilla, zal eerst de beschikbaarheid van de accommodatie worden gecontroleerd en daarna met u worden besproken of de villa past bij uw wensen. Wij helpen u hierbij zodat u de beste keuze kunt maken.

Hoe reserveer en boek ik mijn villa of appartement?

Na uw offerte-aanvraag of uw keuze van uw vakantievilla of villa-appartement voor de gewenste periode per e-mail of telefoon, ontvangt u na beschikbaarheidscontrole en contact met onze Personal Travel Agent een boekingsbevestiging en factuur.
U wordt gevraagd een (aan)betaling te doen om uw villaReservering definitief te maken.

De vanafprijzen op de website zijn in Euro’s maar we moeten afrekenen in US Dollars, zodat de daadwerkelijke prijs kan afwijken door valutaschommelingen.

Persoonlijk reisadvies op maat

Uw eigen Personal Travel Agent

Bij het boeken van uw vakantie-accommodatie kunt u tevens andere reisondelen via de Personal Travel Agent laten offreren en afsluiten.

- Uw Personal Travel Agent stelt op basis van uw wensen en budget een complete (rond)reis samen of delen hiervan, waarbij de gekozen villa accommodatie het uitgangspunt vormt. Dus aanvullend kunnen worden toegevoegd vliegtickets, transfers, autohuur, aanvullende (hotel) overnachtingen en maar bijv. ook activiteiten op Barbados.

De Personal Travel Agent heeft contact met u via telefoon, e-mail of chat of zelfs een videoverbinding, maar kan ook gewoon bij u thuis aan tafel aanschuiven om uw reiswensen te bespreken, vakantie-accommodaties te tonen en aanvullende reisonderdelen te offereren.