PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
woonkamer, relax, villa flora

Vakantie villa Flora - Sandy Lane

Vanaf €92,- p.p.p.n.

o.b.v. 6 personen
villa panorama, st.james, luxe vakantie villa, barbados
zwembad, luxe vakantie villa, st.james, barbados
strand, luxe vakantievilla, barbados, 6 personen
balkon, luxe vakantie villa, st.james, barbados, 6 personen
balkon, barbados, st.james, luxe vakantievilla, 6 personen
balkon, ruime balkon, vakantievilla, Barbados, st.james, 6 personen
balkon, luxe vakantie villla, barbados, 6 personen
woonkamer, ruime woonkamer, vakantievilla, Barbados, st.james, 6 personen
Ruime woonkamer, 6 personen, luxe vakantie, villa, barbados vakantie, st.james
Ruime eetkamer, 6 personen, luxe vakantie, villa, barbados vakantie, st.james
Ruime keuken, 6  personen, luxe vakantie, villa, barbados vakantie, st.james
slaapkamer, vakantie barbados, luxe vakantie, barbados, 6 personen
villa panorama, st.james, luxe vakantie villa, barbados
zwembad, luxe vakantie villa, st.james, barbados
strand, luxe vakantievilla, barbados, 6 personen
balkon, luxe vakantie villa, st.james, barbados, 6 personen
balkon, luxe vakantie villa, st.james, barbados, 6 personen
balkon, luxe vakantie villa, st.james, barbados, 6 personen
ruime balkon, luxe vakantie villla, barbados, 6 personen
woonkamer, ruime woonkamer, vakantievilla, Barbados, st.james, 6 personen
Ruime woonkamer, woonkamer, vakantievilla, Barbados, st.james, 6 personen
Ruime eetkamer, 6 personen, luxe vakantie, villa, barbados vakantie, st.james
Ruime keuken, 6 personen, luxe vakantie, villa, barbados vakantie, st.james
slaapkamer, vakantie barbados, luxe vakantie, barbados, 6 personen

Informatie over de villa en de omgeving

Villa Flora ligt op 2 hectare aan tropische tuinen met een verscheidenheid aan volgroeide bomen en Caribische bloemen. Deze villa is uw Barbadiaanse thuis weg van huis. Dit hotel ligt in het prestigieuze Sandy Lane Estate aan de westkust van Barbados, op slechts een steenworp afstand van een cohobblopot met activiteiten in Holetown. Gasten van de villa liggen op enkele minuten van de beste belastingvrije winkels in Barbados, een brede selectie van restaurants, van gastronomisch eten tot casual en een groot assortiment aan uitgaansgelegenheden.

Het hoofdgebouw van de villa bestaat uit drie slaapkamers met airconditioning, elk met een eigen badkamer (twee op het eerste niveau en een op de begane grond). De woon- en eetruimtes komen uit op de prachtige openlucht patio en het zwembadterras. Gasten kunnen ontspannen en genieten van de onberispelijke tuinen en de rustige koivijver terwijl de Caribische bries zachtjes door het pand waait. De vierde slaapkamer bevindt zich in een vrijstaand huis aan de noordkant van het terrein. Deze cottage beschikt over een eigen kitchenette, een woonkamer en een eigen patio.

De gebieden Holetown en Sandy Lane zijn centraal gelegen en dichtbij alle voorzieningen, zoals het gebruik van de exclusieve en privé Sandy Lane Property Owners Beachfaciliteiten. Alle gasten van Flora kunnen gebruikmaken van de gratis strandstoelen en parasols en de bar op het terrein voor een aantal verfrissende drankjes. Een extra bonus voor gasten bij Flora is de privé-opslagcabana die ook bij de Sandy Lane Property Owners-faciliteiten is gevestigd.  

Kom en ervaar Barbados in een echt unieke en in het Caribisch gebied geïnspireerde villa!

Interessante informatie voor u

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

HOE 'ZOEK' IK EEN VAKANTIE-ACCOMMODATIE BIJ XCLUSIVEBARBADOS.?

U heeft besloten dat u een luxe vakantievilla of -appartement wilt huren op Barbados. Stapsgewijs vindt u hieronder hoe u nu verder gaat met boeken.

- Selecteer uit het aanbod een aantal vakantievilla’s die bij uw wensen passen.
In de verschillende categorieen ziet u voorbeelden van villa accommodaties, en hebben een veel groter aanbod aan accommodaties dan getoond op de website om uit te kiezen.

- Nu kunt u een reserveringsaanvraag indienen door op de knop offerte te drukken of u legt een zoekaanvraag neer bij onze Personal Travel Agent. Dit kan per mail of telefonisch en u wordt indien gewenst teruggebeld op een afgesproken dag en tijdstip. Onze ‘XclusiveBarbados.’ Personal Travel Agent gidst u dan door het selectieproces bij de keuze van een vakantievilla en stelt uw reis samen op basis van uw wensen, budget en overige opties. Dit kan op uw verzoek ook gewoon bij u thuis aan tafel.

- Bij ontvangst van uw reserveringsaanvraag voor een geselecteerde vakantievilla, zal eerst de beschikbaarheid van de accommodatie worden gecontroleerd en daarna met u worden besproken of de villa past bij uw wensen. Wij helpen u hierbij zodat u de beste keuze kunt maken.

Hoe reserveer en boek ik mijn villa of appartement?

Na uw offerte-aanvraag of uw keuze van uw vakantievilla of villa-appartement voor de gewenste periode per e-mail of telefoon, ontvangt u na beschikbaarheidscontrole en contact met onze Personal Travel Agent een boekingsbevestiging en factuur.
U wordt gevraagd een (aan)betaling te doen om uw villaReservering definitief te maken.

De vanafprijzen op de website zijn in Euro’s maar we moeten afrekenen in US Dollars, zodat de daadwerkelijke prijs kan afwijken door valutaschommelingen.

Persoonlijk reisadvies op maat

Uw eigen Personal Travel Agent

Bij het boeken van uw vakantie-accommodatie kunt u tevens andere reisondelen via de Personal Travel Agent laten offreren en afsluiten.

- Uw Personal Travel Agent stelt op basis van uw wensen en budget een complete (rond)reis samen of delen hiervan, waarbij de gekozen villa accommodatie het uitgangspunt vormt. Dus aanvullend kunnen worden toegevoegd vliegtickets, transfers, autohuur, aanvullende (hotel) overnachtingen en maar bijv. ook activiteiten op Barbados.

De Personal Travel Agent heeft contact met u via telefoon, e-mail of chat of zelfs een videoverbinding, maar kan ook gewoon bij u thuis aan tafel aanschuiven om uw reiswensen te bespreken, vakantie-accommodaties te tonen en aanvullende reisonderdelen te offereren.