PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies

Resortvilla Astra - Sugar Hill

Vanaf € 80,- p.p.p.n.

o.b.v. 6 personen
Luxe resortvilla voor 6 personen op Barbados, Sugar Hill Resort
Ruime living met uitzicht op zee, 6 personen, Saint James, Barbados, resortvilla
Woonkamer, 6 personen, Barbados, vakantievilla
Eetkamer met uitzicht, 6 personen, resort vakantiehuis, Sugar Hill Resort Barbados
Ruime keuken, 6 personen, resortvilla, Porters, Barbados
Balkon met zitplaatsen, 6 personen, resort, vakantievilla, St. James Barbados
Balkon met uitzicht, resortvilla, 6 personen, Porters, Saint James, Barbados
Zitgedeelte, vakantiewoning, resort, 6 personen, Sugar Hill Resort, Barbados
Slaapkamer met overdekt terras, 6 personen, vakantiehuis, resort, St. James, Barbados
Slaapkamer met tweepersoonsbed, resortvilla, 6 personen, Barbados
Slaapkamer met tweepersoonsbed, vakantiewoning, resort, 6 personen, Porters, St James, Barbados
Slaapkamer met uitzicht, 6 personen, resortvilla, Sugar Hill Resort, Barbados
Uitzicht op zee, resortvilla, 6 personen, Sugar Hill Resort, Porters, Saint James, Barbados

Informatie over de villa en de omgeving

Half vrijstaande villa gelegen op een prive domein in Porters, St. James. Deze resortvilla biedt een tropische omgeving om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Holetown makkellijk bereikbaar, met winkels, restaurants en meer. Geweldig zicht op de zonsondergang van Barbados en de Caribische Zee vanuit de prive punge pool. Deze luxe villa heeft 3 slaapkamers met elk ensuite badkamer. Twee slaapkamers zijn gesitueerd in het hoofdgebouw, terwijl de 3e slaapkamer in het gastenverblijf is. Het resort biedt toegang tot het clubhuis met restaurant, bar, tennisbaan, fitnesscentrum en groot zwembad met lounge.

Interessante informatie voor u

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

HOE 'ZOEK' IK EEN VAKANTIE-ACCOMMODATIE BIJ XCLUSIVEBARBADOS.?

U heeft besloten dat u een luxe vakantievilla of -appartement wilt huren op Barbados. Stapsgewijs vindt u hieronder hoe u nu verder gaat met boeken.

- Selecteer uit het aanbod een aantal vakantievilla’s die bij uw wensen passen.
In de verschillende categorieen ziet u voorbeelden van villa accommodaties, en hebben een veel groter aanbod aan accommodaties dan getoond op de website om uit te kiezen.

- Nu kunt u een reserveringsaanvraag indienen door op de knop offerte te drukken of u legt een zoekaanvraag neer bij onze Personal Travel Agent. Dit kan per mail of telefonisch en u wordt indien gewenst teruggebeld op een afgesproken dag en tijdstip. Onze ‘XclusiveBarbados.’ Personal Travel Agent gidst u dan door het selectieproces bij de keuze van een vakantievilla en stelt uw reis samen op basis van uw wensen, budget en overige opties. Dit kan op uw verzoek ook gewoon bij u thuis aan tafel.

- Bij ontvangst van uw reserveringsaanvraag voor een geselecteerde vakantievilla, zal eerst de beschikbaarheid van de accommodatie worden gecontroleerd en daarna met u worden besproken of de villa past bij uw wensen. Wij helpen u hierbij zodat u de beste keuze kunt maken.

Hoe reserveer en boek ik mijn villa of appartement?

Na uw offerte-aanvraag of uw keuze van uw vakantievilla of villa-appartement voor de gewenste periode per e-mail of telefoon, ontvangt u na beschikbaarheidscontrole en contact met onze Personal Travel Agent een boekingsbevestiging en factuur.
U wordt gevraagd een (aan)betaling te doen om uw villaReservering definitief te maken.

De vanafprijzen op de website zijn in Euro’s maar we moeten afrekenen in US Dollars, zodat de daadwerkelijke prijs kan afwijken door valutaschommelingen.

Persoonlijk reisadvies op maat

Uw eigen Personal Travel Agent

Bij het boeken van uw vakantie-accommodatie kunt u tevens andere reisondelen via de Personal Travel Agent laten offreren en afsluiten.

- Uw Personal Travel Agent stelt op basis van uw wensen en budget een complete (rond)reis samen of delen hiervan, waarbij de gekozen villa accommodatie het uitgangspunt vormt. Dus aanvullend kunnen worden toegevoegd vliegtickets, transfers, autohuur, aanvullende (hotel) overnachtingen en maar bijv. ook activiteiten op Barbados.

De Personal Travel Agent heeft contact met u via telefoon, e-mail of chat of zelfs een videoverbinding, maar kan ook gewoon bij u thuis aan tafel aanschuiven om uw reiswensen te bespreken, vakantie-accommodaties te tonen en aanvullende reisonderdelen te offereren.