PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies

Resort Aquamarine - Merlin Bay

Vanaf € 85,- p.p.p.n.

o.b.v. 6 personen
Privé zwembad, Resortvilla, Merlin Bay Barbados, 6 personen
Uitzicht op het zwembad en strand, 6 personen, Barbados, reosrt, vakantiehuis
Moderne living, 6 personen, Speightstown, Holetown, resortvilla
binnen woonruimte, 6 personen, Merlin Bay Barbados, vakantiewoning, resort
Open keuken, 6 personen, westkust van Barbados, resortvilla
Eetgedeelte, 6 personen, vakantievilla, resort, Barbados
Terrasje met uitzicht, 6 personen, resortvilla, Merlin Bay, Barbados
Dakterras met uitzicht, 6 personen, Holetown, Speightstown, vakantie-accommodatie, resort
Slaapkamer met balkonnetje, 6 personen, resortvilla, Merlin Bay, Barbados
Slaapkamer met eigen badkamer, 6 personen, westkust van Barbados, resortvilla
Slaapkamer met directe toegang tot het zwembad, 6 personen, resortvilla, bij Speightstown, bij Holetown
Slaapkamer met eigen badkamer, 6 personen, Merlin Bay Barbados, vakantievilla, resort
badkamer, 6 personen, vakantiewoning, resort, Barbados
Strand, Barbados, 6 personen, resortvilla, Merlin Bay
Strand, Barbados, omgeving, 6 personen, resort, vakantiehuizen

Informatie over de villa en de omgeving

Luxe vrijstaande resortvilla gelegen op een prive domein aan de westkust van Barbados. Ideale keuze voor families of groep vrienden. Villa Aquamarina is gesitueerd tussen 2 plaatsen, Holetown en Speightstown. De villa is recentelijk opnieuw ingericht en bestaat uit drie verdiepingen en een dakterras. Ingang, living en terras zijn op de hoofdverdieping met zeezicht. Slaapkamer 3 is op de onderste verdieping en heeft een Kingsize bed en toegang tot de plungepool. De master bedroom heeft een terras met geweldig zeezicht. De master en slaapkamer 2 bevinden zich op de hoogste verdieping. Het strand is direct voor de villa.

Interessante informatie voor u

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

HOE 'ZOEK' IK EEN VAKANTIE-ACCOMMODATIE BIJ XCLUSIVEBARBADOS.?

U heeft besloten dat u een luxe vakantievilla of -appartement wilt huren op Barbados. Stapsgewijs vindt u hieronder hoe u nu verder gaat met boeken.

- Selecteer uit het aanbod een aantal vakantievilla’s die bij uw wensen passen.
In de verschillende categorieen ziet u voorbeelden van villa accommodaties, en hebben een veel groter aanbod aan accommodaties dan getoond op de website om uit te kiezen.

- Nu kunt u een reserveringsaanvraag indienen door op de knop offerte te drukken of u legt een zoekaanvraag neer bij onze Personal Travel Agent. Dit kan per mail of telefonisch en u wordt indien gewenst teruggebeld op een afgesproken dag en tijdstip. Onze ‘XclusiveBarbados.’ Personal Travel Agent gidst u dan door het selectieproces bij de keuze van een vakantievilla en stelt uw reis samen op basis van uw wensen, budget en overige opties. Dit kan op uw verzoek ook gewoon bij u thuis aan tafel.

- Bij ontvangst van uw reserveringsaanvraag voor een geselecteerde vakantievilla, zal eerst de beschikbaarheid van de accommodatie worden gecontroleerd en daarna met u worden besproken of de villa past bij uw wensen. Wij helpen u hierbij zodat u de beste keuze kunt maken.

Hoe reserveer en boek ik mijn villa of appartement?

Na uw offerte-aanvraag of uw keuze van uw vakantievilla of villa-appartement voor de gewenste periode per e-mail of telefoon, ontvangt u na beschikbaarheidscontrole en contact met onze Personal Travel Agent een boekingsbevestiging en factuur.
U wordt gevraagd een (aan)betaling te doen om uw villaReservering definitief te maken.

De vanafprijzen op de website zijn in Euro’s maar we moeten afrekenen in US Dollars, zodat de daadwerkelijke prijs kan afwijken door valutaschommelingen.

Persoonlijk reisadvies op maat

Uw eigen Personal Travel Agent

Bij het boeken van uw vakantie-accommodatie kunt u tevens andere reisondelen via de Personal Travel Agent laten offreren en afsluiten.

- Uw Personal Travel Agent stelt op basis van uw wensen en budget een complete (rond)reis samen of delen hiervan, waarbij de gekozen villa accommodatie het uitgangspunt vormt. Dus aanvullend kunnen worden toegevoegd vliegtickets, transfers, autohuur, aanvullende (hotel) overnachtingen en maar bijv. ook activiteiten op Barbados.

De Personal Travel Agent heeft contact met u via telefoon, e-mail of chat of zelfs een videoverbinding, maar kan ook gewoon bij u thuis aan tafel aanschuiven om uw reiswensen te bespreken, vakantie-accommodaties te tonen en aanvullende reisonderdelen te offereren.