PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies

Resortvilla Kristal - Sugar Hill

Vanaf € 69,- p.p.p.n.

o.b.v. 8 personen
Resortvilla, Sugar Hill Resort, Barbados, 8 personen, Privé zwembad, 4 personen, 6 personen
Woonkamer en eetgedeelte, 8 personen, resort vakantievilla, Barbados, 4 personen, 6 personen
Ruime keuken, 8 personen,resortvilla, St. James Barbados, 4 personen, 6 personen
Balkon met zitplaatsen, 8 personen, resort vakantie-accommodatie, Sugar Hill Resort, 4 personen, 6 personen
Slaapkamer met directe toegang tot het zwembad, 8 personen, vakantievilla resort, Barbados, 4 personen, 6 personen
Slaapkamer met balkonnetje, 8 personen, resortvilla St. James Barbados, 4 personen, 6 personen
Slaapkamer met eigen badkamer, 8 personen, resortvilla, Sugar Hill Resort, 4 personen, 6 personen
Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 8 personen, resort vakantiehuis, Barbados, 4 personen, 6 personen
Luxe badkamer met bad, 8 personen, resortvilla, St. James Barbados, 4 personen, 6 personen

Informatie over de villa en de omgeving

Moderne resortvilla gelegen op een prive domein aan de Westkust van Barbados.Perfecte plek om te relaxen met familie of vrienden. Faciliteiten van Holetown makkelijk bereikbaar, zoals winkels en restaurants. De villa zelf heeft 3 slaapkamers met elk een luxe ensuite badkamer. De 4e slaapkamer is in een tuinstudio met koelkast en magnetron. Geniet van de Caribische zonsondergang vanaf het terras of vanuit eigen plunge pool. Gezellige living en goed ingerichte keuken. Vanuit de villa direct toegang tot het clubhuis met restaurant, bar, tennisbanen, fitness centrum en een enorm zwembad met lounge.

Interessante informatie voor u

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

HOE 'ZOEK' IK EEN VAKANTIE-ACCOMMODATIE BIJ XCLUSIVEBARBADOS.?

U heeft besloten dat u een luxe vakantievilla of -appartement wilt huren op Barbados. Stapsgewijs vindt u hieronder hoe u nu verder gaat met boeken.

- Selecteer uit het aanbod een aantal vakantievilla’s die bij uw wensen passen.
In de verschillende categorieen ziet u voorbeelden van villa accommodaties, en hebben een veel groter aanbod aan accommodaties dan getoond op de website om uit te kiezen.

- Nu kunt u een reserveringsaanvraag indienen door op de knop offerte te drukken of u legt een zoekaanvraag neer bij onze Personal Travel Agent. Dit kan per mail of telefonisch en u wordt indien gewenst teruggebeld op een afgesproken dag en tijdstip. Onze ‘XclusiveBarbados.’ Personal Travel Agent gidst u dan door het selectieproces bij de keuze van een vakantievilla en stelt uw reis samen op basis van uw wensen, budget en overige opties. Dit kan op uw verzoek ook gewoon bij u thuis aan tafel.

- Bij ontvangst van uw reserveringsaanvraag voor een geselecteerde vakantievilla, zal eerst de beschikbaarheid van de accommodatie worden gecontroleerd en daarna met u worden besproken of de villa past bij uw wensen. Wij helpen u hierbij zodat u de beste keuze kunt maken.

Hoe reserveer en boek ik mijn villa of appartement?

Na uw offerte-aanvraag of uw keuze van uw vakantievilla of villa-appartement voor de gewenste periode per e-mail of telefoon, ontvangt u na beschikbaarheidscontrole en contact met onze Personal Travel Agent een boekingsbevestiging en factuur.
U wordt gevraagd een (aan)betaling te doen om uw villaReservering definitief te maken.

De vanafprijzen op de website zijn in Euro’s maar we moeten afrekenen in US Dollars, zodat de daadwerkelijke prijs kan afwijken door valutaschommelingen.

Persoonlijk reisadvies op maat

Uw eigen Personal Travel Agent

Bij het boeken van uw vakantie-accommodatie kunt u tevens andere reisondelen via de Personal Travel Agent laten offreren en afsluiten.

- Uw Personal Travel Agent stelt op basis van uw wensen en budget een complete (rond)reis samen of delen hiervan, waarbij de gekozen villa accommodatie het uitgangspunt vormt. Dus aanvullend kunnen worden toegevoegd vliegtickets, transfers, autohuur, aanvullende (hotel) overnachtingen en maar bijv. ook activiteiten op Barbados.

De Personal Travel Agent heeft contact met u via telefoon, e-mail of chat of zelfs een videoverbinding, maar kan ook gewoon bij u thuis aan tafel aanschuiven om uw reiswensen te bespreken, vakantie-accommodaties te tonen en aanvullende reisonderdelen te offereren.