PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies

Vakantievilla Haynes - Gibbes Bay

Vanaf € 125,- p.p.p.n.

o.b.v. 6 personen
Luxe living met uitzicht, Vakantievilla, Barbados, 6 personen
Vakantiehuis op Barbados met ruime woonkamer, 6 personen, Luxe villa, Gibbes Bay
Open ruimte met uitzicht, Barbados, 6 personen, Vakantiehuis
Moderne keuken, Moderne vakantiewoning, 6 personen, Westkust van Barbados
Slaapkamer met uitzicht, Westkust Gibbes Bay, villa, 6 personen
Slaapkamer met balkonnetje, Vakantiehuis, bij Speightstown, 6 personen
Master bedroom, Barbados, 6 personen, Luxe vakantiewoning

Informatie over de villa en de omgeving

Vakantiehuis met zeezicht gelegen aan het Gibbes strand, St. Peter. Op loopafstand van een van de meest uitstekende westkust stranden op Barbados. Het huis is omringd door aangelegde tuinen. Het bestaat uit 3 grote airconditioned slaapkamers en 3 badkamers. Twee slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping en één op de begane grond. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een eigen terras met adembenemend uitzicht op de Caribische Zee. Verder heeft elke slaapkamer een eigen badkamer. Plafondventilators zijn te vinden op elke kamer. Personeel actief met huishoudelijke taken.

Interessante informatie voor u

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

HOE 'ZOEK' IK EEN VAKANTIE-ACCOMMODATIE BIJ XCLUSIVEBARBADOS.?

U heeft besloten dat u een luxe vakantievilla of -appartement wilt huren op Barbados. Stapsgewijs vindt u hieronder hoe u nu verder gaat met boeken.

- Selecteer uit het aanbod een aantal vakantievilla’s die bij uw wensen passen.
In de verschillende categorieen ziet u voorbeelden van villa accommodaties, en hebben een veel groter aanbod aan accommodaties dan getoond op de website om uit te kiezen.

- Nu kunt u een reserveringsaanvraag indienen door op de knop offerte te drukken of u legt een zoekaanvraag neer bij onze Personal Travel Agent. Dit kan per mail of telefonisch en u wordt indien gewenst teruggebeld op een afgesproken dag en tijdstip. Onze ‘XclusiveBarbados.’ Personal Travel Agent gidst u dan door het selectieproces bij de keuze van een vakantievilla en stelt uw reis samen op basis van uw wensen, budget en overige opties. Dit kan op uw verzoek ook gewoon bij u thuis aan tafel.

- Bij ontvangst van uw reserveringsaanvraag voor een geselecteerde vakantievilla, zal eerst de beschikbaarheid van de accommodatie worden gecontroleerd en daarna met u worden besproken of de villa past bij uw wensen. Wij helpen u hierbij zodat u de beste keuze kunt maken.

Hoe reserveer en boek ik mijn villa of appartement?

Na uw offerte-aanvraag of uw keuze van uw vakantievilla of villa-appartement voor de gewenste periode per e-mail of telefoon, ontvangt u na beschikbaarheidscontrole en contact met onze Personal Travel Agent een boekingsbevestiging en factuur.
U wordt gevraagd een (aan)betaling te doen om uw villaReservering definitief te maken.

De vanafprijzen op de website zijn in Euro’s maar we moeten afrekenen in US Dollars, zodat de daadwerkelijke prijs kan afwijken door valutaschommelingen.

Persoonlijk reisadvies op maat

Uw eigen Personal Travel Agent

Bij het boeken van uw vakantie-accommodatie kunt u tevens andere reisondelen via de Personal Travel Agent laten offreren en afsluiten.

- Uw Personal Travel Agent stelt op basis van uw wensen en budget een complete (rond)reis samen of delen hiervan, waarbij de gekozen villa accommodatie het uitgangspunt vormt. Dus aanvullend kunnen worden toegevoegd vliegtickets, transfers, autohuur, aanvullende (hotel) overnachtingen en maar bijv. ook activiteiten op Barbados.

De Personal Travel Agent heeft contact met u via telefoon, e-mail of chat of zelfs een videoverbinding, maar kan ook gewoon bij u thuis aan tafel aanschuiven om uw reiswensen te bespreken, vakantie-accommodaties te tonen en aanvullende reisonderdelen te offereren.