PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
Auto, zee, snelweg, luxevakantie

AUTO HUUR

PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies

Zorgeloze autohuur

Zorgeloze autohuur. Daar staat XclusiveBarbados voor. XclusiveBarbados werkt samen met Sunny Cars waardoor u een aantal waarborgen heeft: Uw huurauto is standaard optimaal verzekerd en huurt u ‘all-in’ dus alles wat u nodig heeft is vooraf geregeld en betaald. Alleen bij enkele extra’s zoals een kinderzitje of losse navigatie betaalt u een toeslag ter plaatse.

ONGELIMITEERDE KILOMETERS

Bij Sunny Cars betaalt u niet voor extra kilometers, zodat u echt alle hoeken en gaten van Barbados kunt ontdekken zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht.

EXTRA WA-DEKKING VAN € 7,5 MILJOEN

Een goede Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is absoluut noodzakelijk om zorgeloze autohuur te kunnen garanderen. Want brengt u schade toe aan een derde, dan kunnen de claims hoog oplopen. Bij Sunny Cars is de WA-verzekering kosteloos aangevuld tot een dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Voor uw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!

DIEFSTALVERZEKERING - TP

Barbados staat bekend als het meest veilige Caribische eiland, maar het zal toch maar gebeuren: De huurauto is in geen velden of wegen meer te bekennen.… huurauto weg! De Theft Protection dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Ook deze is bij Sunny Cars standaard inbegrepen met terugbetaling van het eigen risico.

SCHADEVERZEKERING - CDW

Wij hebben natuurlijk alle vertrouwen in uw rijkunsten. Toch kan het gebeuren dat er schade aan de huurauto ontstaat. Tenzij u aantoonbaar nalatig bent geweest, vergoedt Sunny Cars schade altijd. Ook het eventuele eigen risico krijgt u zo snel mogelijk teruggestort. Hiervoor hoeft dus geen extra verzekering ter plaatse afgesloten te worden.

TERUGBETALING EIGEN RISICO BIJ SCHADE OF DIEFSTAL - CDW

In de meeste gevallen is het eigen risico al vooraf door ons afgekocht. Sommige verhuurpartners hanteren ter plaatse echter wél een eigen risico. Als dit het geval is, vind je dit altijd terug in de huurvoorwaarden. Je zal dan bij schade zelf moeten voorschieten, maar wij storten het volledige bedrag vliegensvlug op je bankrekening terug.

GLAS-BANDEN-BODEM-DAKSCHADEDEKKING

All-in is all-in, dus ook glas-, banden-, bodem- en dakschade is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. U hoeft dus geen extra verzekeringen ter plaatse af te sluiten. Bij veel andere aanbieders is dit wel nodig om ook deze delen van je huurauto te verzekeren.

LOKALE BELASTING

De lokale belasting is gelijk aan de lokale BTW. Over alle onderdelen van onze all-in huursom is de lokale belasting namelijk al berekend. Maar let op, extra’s waarvan we denken dat niet iedereen ze standaard nodig heeft, vallen buiten de all-in huursom. Deze dienen ter plaatse betaald te worden. Maak je gebruik van accessoires of extra opties/services zoals een kinderzitje of adresaflevering, dan ben je wel lokale belasting verschuldigd over deze toeslagen. De lokale belasting is gelijk aan de lokale BTW en dien je ter plekke af te rekenen, samen met de kosten voor de accessoire of service.

LUCHTHAVEN AFLEVERINGSKOSTEN

Luchthaven afleveringskosten zijn toeslagen die de luchthavenautoriteiten heffen aan de lokale autoverhuurders voor het gebruik van de faciliteiten. Deze kosten zijn standaard in onze huursom inbegrepen, tenzij dit wettelijk niet is toegestaan.

14 DAGEN OPTIE

Weet u nog niet zeker hoe lang u een auto wilt huren tijdens uw vakantie? Of wilt u nog overleggen over het juiste autotype? Bij twijfel altijd boeken! Want bij Sunny Cars zit u nergens aan vast, dankzij onze optieregeling. Uw reservering staat automatisch 14 dagen in optie na bevestiging van Sunny Cars. Zo weet u zeker dat uw favoriete autocategorie beschikbaar is voor uw vakantie, tegen het scherpe dagtarief van uw boeking. Wordt de keuze toch anders, dan kunt u alsnog kosteloos van de reservering afzien.
Maar let op: reserveer je last-minute? Dan zijn de regels net even anders:
• Gaat de reservering binnen 14 dagen in? Dan heeft u een optietermijn van 24 uur vanaf het moment dat de huurauto is bevestigd
• Gaat de reservering binnen 24 uur in? Dan is er geen optietermijn
En omdat er altijd ‘iets’ tussen kan komen, biedt Sunny Cars de Flex service. Deze unieke service kunt u voor slechts 1 Euro per dag afsluiten, met een minimum van 7 Euro en een maximum van 21 Euro. Hiermee kunt u de reservering tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. En u hoeft niet uit te leggen waarom. U zit nergens aan vast en krijgt gewoon uw betaling terug. U kunt de Flex service eenvoudig toevoegen gedurende het reserveringsproces!

GRATIS WIJZIGEN

Ook na afloop van de optieperiode blijft u flexibel. Vertrekt u toch een dagje later, of wilt u de huurauto op een andere locatie inleveren? Tot 4 uur voor huuraanvang passen wij je boeking kosteloos aan. En sluit u de Flex Service af? Dan bent u optimaal flexibel tot het allerlaatste moment. Zelfs annuleren is dan tot 4 uur voor aanvang geheel kosteloos.

WAARBORG EN CREDITCARD

Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet u ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht. Hierbij zetten we 7 punten over de waarborg en creditcard op een rij die u zeker moet lezen voor u in uw 100% zorgeloze huurauto kunt stappen.

Check: rijbewijs, paspoort, creditcard en voucher
Bij het ophalen van de huurauto, moet een geldig rijbewijs, geldig paspoort, geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder en de Sunny Cars voucher worden overlegd.

Waarborg is verplicht
De huurauto betaalt u vooraf in Nederland, ter plaatse betaalt u eventuele extra services of accessoires aan de lokale partners. De lokale wagenparkaanbieder vraagt ook een verplichte waarborg: U krijgt immers een object mee dat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. De borg is voor hem een garantie bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid. Hoe hoog de waarborg is, hangt af van de lokale partner. Het bedrag staat altijd duidelijk vermeld in de huurvoorwaarden. Om de waarborg te betalen, is een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht. Voor het gebruik van de creditcard is meestal een pincode nodig, houd deze geheim.

Geen creditcard op naam van de hoofdbestuurder = geen huurauto
Nooit vergeten: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, want zonder geldige creditcard mét pincode kunt u geen waarborg achterlaten en zal de lokale partner geen auto mee willen geven. Klinkt streng, maar is vrij logisch: de lokale autoleverancier wil enige zekerheid voor hij zo’n waardevol product meegeeft. De huurovereenkomst gaat u persoonlijk aan. Daarom moet de creditcard op eigen naam staan. Dus niet op naam van ouders of een vriend maar op de eigen naam van degene die het huurcontract als hoofdbestuurder ondertekent. Heeft u geen creditcard maar een medereiziger wel? Boek dan een AD-pakket – waarbij een extra bestuurder is inbegrepen bij de all-in huurprijs – en zet de boeking op naam van de medereiziger. Ter plaatse kunt u dan als extra bestuurder bijtekenen en alsnog zorgeloos rondtoeren.

Géén cash, pin of debitcard
Voor ieders veiligheid mag de borg niet contant worden betalen. Hoeft u niet met grote bedragen op zak te reizen en zit de lokale partner ook niet met stapels cash. Een creditcardbetaling gaat het snelst en dat is prettig want dan kunt u vlug naar de huurauto. Ook pinnen of een debitcard gebruiken is niet toegestaan. Op een debitcard kan namelijk geen geld worden teruggestort, dus kan de lokale partner aan het eind van de huurperiode de borg niet terug overmaken.

Tijdelijk lagere bestedingsruimte op je creditcard
Het bedrag wordt van de creditcard gereserveerd – houd dus rekening met een tijdelijk lagere bestedingslimiet. Na de huurperiode stort de lokale partner het bedrag binnen 5 dagen weer terug of deblokkeert het gereserveerde borgbedrag.

Vergoeding waarborg bij schade
Wij willen onze klanten én partners zoveel mogelijk garanties geven, zodat een auto huren voor iedereen prettig is. Mocht je eventueel schade rijden: geen paniek, komt goed. De lokale partner zal de volledige waarborgsom afschrijven en niets terugstorten na afloop van de huurperiode. Hij bepaalt de exacte schade en belast het verschil tussen daadwerkelijke schade en waarborgbedrag aan je door. Je krijgt het hele schadebedrag van Sunny Cars vergoedt als je dit bij ons declareert, mits aan de voorwaarden voldaan uiteraard. Helemaal volgens onze 100% zorgeloze Rent a Smile filosofie.

AUTO'S

Catamaran,car,auto, Barbados, Dagtrip, Vakantie, activiteiten, nissan blue bird sylphy

Nissan Bluebird Sylphy

Vanaf €802,- P/W
Catamaran,car, auto, Barbados, Dagtrip, Vakantie, activiteiten, hyundai tucson SUV

Hyundai Tucson SUV

Vanaf €1267,- P/W
Catamaran, Barbados,car, auto, Dagtrip, Vakantie, activiteiten, nissan tiida

Nissan Tiida

Vanaf €729,- P/W
Catamaran, Barbados,car, auto, Dagtrip, Vakantie, activiteiten, nissan versa

Nissan Versa

Vanaf €769,50,- P/W
AUTO HUREN

Contact


OFFERTE