PERSOONLIJK REISADVIES
Wilt u hulp of advies?

Onze Personal Travel Agent helpt u graag verder.


Reisadvies
Luxe vakantie met extra services

Extra services

Services Xclusive Barbados.

Luxe accommodaties

XclusiveBarbados. is onderdeel van XclusiveVillas.com en Xclusive.Travel en specialist in het bieden van exclusieve en luxe vakantie-accommodaties, zoals vakantievilla's, villa-appartementen en resortvilla's op de mooiste locaties in de wereld. Voor Barbados zijn we de enige fullservice aanbieder van met name vakantievilla's en hebben een bijzonder aanbod van passende accommodaties.

Op de website vindt u een geselecteerd aantal villa’s als voorbeelden om een complete reis samen te stellen met het aantal personen waarmee u op vakantie gaat. We hebben dus (veel) meer villa-accommodaties welke we u kunnen tonen op basis van uw opgegeven wensen en vakantie-budget.

Uw Personal Travel Agent bespreekt uw reisaanvraag online of telefonisch, maar kan ook bij u thuis of op locatie komen om uw de reisonderdelen met u samen te stellen inclusief passende vakantievilla, vliegtickets, transfers en/of autohuur, activiteiten en meer.

Offerte

Yacht Cruises
BARBADOS YACHT CRUISES

Bij XclusiveBarbados. kunt u uw (zee)droomreis compleet maken met een unieke en exclusieve (Yacht)Cruise!

XclusiveBarbados heeft met een paar gerenommeerde en gespecialiseerde Yacht Cruise Clubs een aantal reizen geselecteerd, waardoor u minder grootschalig al vanaf enkele dagen een caraibische eilandrondreis kunt maken. U start of eindigt uw Cruise op Barbados of kiest een rondreis vanaf Barbados. Vanaf 3 dagen tot wel 14 dagen.

Het gaat hier niet om ‘alledaagse’ of massacruises op Mega schepen, maar juist om kleinschaliger Cruiseboten met exclusieve persoonlijke services en activiteiten. Alle slaaphutten of zelfs suites hebben raampartijen met daglicht en/of balkon met keuze uit weerszijden van het schip.

Interesse? Wilt u zich laten informeren over de bijzonder mogelijkheden van Barbados Cruises? We maken graag een afspraak om uw reis en cruise op maat samen te stellen op basis van uw wensen en budget.
Mail of Bel XclusiveBarbados: +31 (0)85 4010902 of mail@XclusiveBarbados.com

yacht cruises, rondvaart trip barbados
Vliegtickets

XclusiveBarbados. werkt alleen samen met gerenommeerde bedrijven uit de reisbranche en biedt de mogelijkheid tot online boeken van vliegtickets bij de volgende partners: Etihad, Expedia en Chehobo. Chehobo en Expedia zijn beiden een reisplatform en hebben voor Travel Agents een exclusieve toegang tot (vaak goedkopere) vliegtickets. U kunt hier dus alleen via uw Personal Travel Agent gebruik van maken.

Ook als u (nog) geen Vakantievilla bij XclusiveBarbados. heeft geboekt, kunt u toch gebruik maken van deze exclusieve service via de Travel Agent van XclusiveBarbados.

Offerte

Zoekt u liever eerst zelf naar tickets naar Barbados of een andere bestemming? Klikt u dan op een van onderstaande banners, waarmee u direct wordt doorgelinkt naar Etihad (andere bestellingen), Expedia of Chehobo (alleen aangemelde klanten of travel agents).

Etihad Airways

Expedia

Chehobo

Transfers

Transfer
Voor vervoer naar uw luchthaven van vertrek kunt u XclusiveBarbados. inschakelen. We werken samen met taxiservices voor transfer naar de internationale airports in Nederland, Belgie en Duitsland.
Natuurlijk wordt dan ook uw transfer vanaf Grantley Adams International Airport op Barbados geregeld. U kunt dan kiezen voor verschillende vormen van transfer; van een charterbus, taxi tot VIP vervoer.

Transfer

Airportlounge
Als optionele service kunt u bij aankomst op de luchthaven gebruik maken van een VIP airportlounge om te wachten vanaf de thuis- of aankomstluchthaven, bij een tussenstop met langere overstaptijd of om bij te komen na de terugvlucht. Een loungebelevenis begint al vanaf € 23,- per persoon: Eten, drinken, televisie, vluchtinformatie, wifi, opladen mobiel, lezen en zelfs douchen.

Airport lounge

Parkeren
Komt u met eigen vervoer naar de luchthaven, dan kunt u uw auto veilig (laten) parkeren op de parking van de airport. Van zelf parkeren en met de shuttlebus naar de terminal tot aan overdekt Valet Parking direct bij de terminal, waarbij uw auto(evt. overdekt) wordt geparkeerd en weer bij aankomst bij de terminal wordt afgeleverd. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

Parkeren

Sleep & Fly
Wilt u een bijzonder ontspannen beginnen aan uw vakantie? Of heeft u een zeer vroeg vertrek of langere reistijd naar de luchthaven? Dan bevelen we Sleep & Fly aan en kunt u al een dag vroeger aan uw vakantie beginnnen. Overnacht in een airporthotel tegen vriendelijke (familie)tarieven. Eventueel in combinatie met parkeren van uw auto.

Sleep & Fly

Offerte

Autohuur via Xclusive.Travel

Zorgeloze autohuur. Daar staat XclusiveBarbados. en Xclusive.Travel voor. XclusiveBarbados. werkt samen met Sunny Cars waardoor u een aantal waarborgen heeft:
Uw huurauto is standaard optimaal verzekerd en huurt u ‘all-in’ dus alles wat u nodig heeft is vooraf geregeld en betaald. Alleen bij enkele extra’s zoals een kinderzitje of losse navigatie betaalt u een toeslag ter plaatse.

Ongelimiteerde kilometers

Bij Sunny Cars betaalt u niet voor extra kilometers, zodat u echt alle hoeken en gaten van Barbados kunt ontdekken zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Extra WA-dekking van € 7,5 miljoen

Een goede Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is absoluut noodzakelijk om zorgeloze autohuur te kunnen garanderen. Want brengt u schade toe aan een derde, dan kunnen de claims hoog oplopen. Bij Sunny Cars is de WA-verzekering kosteloos aangevuld tot een dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Voor uw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!

Schadeverzekering (CDW)

Wij hebben natuurlijk alle vertrouwen in uw rijkunsten. Toch kan het gebeuren dat er schade aan de huurauto ontstaat. Tenzij u aantoonbaar nalatig bent geweest, vergoedt Sunny Cars schade altijd. Ook het eventuele eigen risico krijgt u zo snel mogelijk teruggestort. Hiervoor hoeft dus geen extra verzekering ter plaatse afgesloten te worden.

Diefstalverzekering (TP)

Barados staat bekend als het meest veilige Caribische eiland, maar het zal toch maar gebeuren: De huurauto is in geen velden of wegen meer te bekennen.… huurauto weg! De Theft Protection dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Ook deze is bij Sunny Cars standaard inbegrepen met terugbetaling van het eigen risico.

Terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal

In de meeste gevallen is het eigen risico al vooraf door ons afgekocht. Sommige verhuurpartners hanteren ter plaatse echter wél een eigen risico. Als dit het geval is, vind je dit altijd terug in de huurvoorwaarden. Je zal dan bij schade zelf moeten voorschieten, maar wij storten het volledige bedrag vliegensvlug op je bankrekening terug.

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

All-in is all-in, dus ook glas-, banden-, bodem-en dakschade is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. U hoeft dus geen extra verzekeringen ter plaatse af te sluiten. Bij veel andere aanbieders is dit wel nodig om ook deze delen van je huurauto te verzekeren.

Lokale belasting

De lokale belasting is gelijk aan de lokale BTW. Over alle onderdelen van onze all-in huursom is de lokale belasting namelijk al berekend. Maar let op, extra’s waarvan we denken dat niet iedereen ze standaard nodig heeft, vallen buiten de all-in huursom. Deze dienen ter plaatse betaald te worden.
Maak je gebruik van accessoires of extra opties/services zoals een kinderzitje of adresaflevering, dan ben je wel lokale belasting verschuldigd over deze toeslagen. De lokale belasting is gelijk aan de lokale BTW en dien je ter plekke af te rekenen, samen met de kosten voor de accessoire of service.

Luchthavenafleveringskosten

Luchthavenafleveringskosten zijn toeslagen die de luchthavenautoriteiten heffen aan de lokale autoverhuurders voor het gebruik van de faciliteiten. Deze kosten zijn standaard in onze huursom inbegrepen, tenzij dit wettelijk niet is toegestaan.

14 dagen optie

Weet u nog niet zeker hoe lang u een auto wilt huren tijdens uw vakantie? Of wilt u nog overleggen over het juiste autotype? Bij twijfel altijd boeken! Want bij Sunny Cars zit u nergens aan vast, dankzij onze optieregeling.
Uw reservering staat automatisch 14 dagen in optie na bevestiging van Sunny Cars. Zo weet u zeker dat uw favoriete autocategorie beschikbaar is voor uw vakantie, tegen het scherpe dagtarief van uw boeking. Wordt de keuze toch anders, dan kunt u alsnog kosteloos van de reservering afzien.

Maar let op: reserveer je last-minute? Dan zijn de regels net even anders:
• Gaat de reservering binnen 14 dagen in? Dan heeft u een optietermijn van 24 uur vanaf het moment dat de huurauto is bevestigd
• Gaat de reservering binnen 24 uur in? Dan is er geen optietermijn

En omdat er altijd ‘iets’ tussen kan komen, biedt Sunny Cars de Flexservice. Deze unieke service kunt u voor slechts 1 Euro per dag afsluiten, met een minimum van 7 Euro en een maximum van 21 Euro. Hiermee kunt u de reservering tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. En u hoeft niet uit te leggen waarom. U zit nergens aan vast en krijgt gewoon uw betaling terug. U kunt de Flexservice eenvoudig toevoegen gedurende het reserveringsproces!

Gratis wijzigen

Ook na afloop van de optieperiode blijft u flexibel. Vertrekt u toch een dagje later, of wilt u de huurauto op een andere locatie inleveren? Tot 4 uur voor huuraanvang passen wij je boeking kosteloos aan. En sluit u de FlexService af? Dan bent u optimaal flexibel tot het allerlaatste moment. Zelfs annuleren is dan tot 4 uur voor aanvang geheel kosteloos.

Waarborg en Creditcard

Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet u ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht. Hierbij zetten we 7 punten over de waarborg en creditcard op een rij die u zeker moet lezen voor u in uw 100% zorgeloze huurauto kunt stappen.

Check: rijbewijs, paspoort, creditcard en voucher
Bij het ophalen van de huurauto, moet een geldig rijbewijs, geldig paspoort, geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder en de Sunny Cars voucher worden overlegd.

Waarborg is verplicht
De huurauto betaalt u vooraf in Nederland, ter plaatse betaalt u eventuele extra services of accessoires aan de lokale partners. De lokale wagenparkaanbieder vraagt ook een verplichte waarborg: U krijgt immers een object mee dat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. De borg is voor hem een garantie bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid. Hoe hoog de waarborg is, hangt af van de lokale partner. Het bedrag staat altijd duidelijk vermeld in de huurvoorwaarden. Om de waarborg te betalen, is een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht. Voor het gebruik van de creditcard is meestal een pincode nodig, houd deze geheim.

Geen creditcard op naam van de hoofdbestuurder = geen huurauto
Nooit vergeten: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, want zonder geldige creditcard mét pincode kunt u geen waarborg achterlaten en zal de lokale partner geen auto mee willen geven. Klinkt streng, maar is vrij logisch: de lokale autoleverancier wil enige zekerheid voor hij zo’n waardevol product meegeeft. De huurovereenkomst gaat u persoonlijk aan. Daarom moet de creditcard op eigen naam staan. Dus niet op naam van ouders of een vriend maar op de eigen naam van degene die het huurcontract als hoofdbestuurder ondertekent.

Heeft u geen creditcard maar een medereiziger wel? Boek dan een AD-pakket – waarbij een extra bestuurder is inbegrepen bij de all-in huurprijs – en zet de boeking op naam van de medereiziger. Ter plaatse kunt u dan als extra bestuurder bijtekenen en alsnog zorgeloos rondtoeren.

Géén cash, pin of debitcard
Voor ieders veiligheid mag de borg niet contant worden betalen. Hoeft u niet met grote bedragen op zak te reizen en zit de lokale partner ook niet met stapels cash. Een creditcardbetaling gaat het snelst en dat is prettig want dan kunt u vlug naar de huurauto. Ook pinnen of een debitcard gebruiken is niet toegestaan. Op een debitcard kan namelijk geen geld worden teruggestort, dus kan de lokale partner aan het eind van de huurperiode de borg niet terug overmaken.

Tijdelijk lagere bestedingsruimte op je creditcard Het bedrag wordt van de creditcard gereserveerd – houd dus rekening met een tijdelijk lagere bestedingslimiet. Na de huurperiode stort de lokale partner het bedrag binnen 5 dagen weer terug of deblokkeert het gereserveerde borgbedrag.

Vergoeding waarborg bij schade Wij willen onze klanten én partners zoveel mogelijk garanties geven, zodat een auto huren voor iedereen prettig is. Mocht je eventueel schade rijden: geen paniek, komt goed. De lokale partner zal de volledige waarborgsom afschrijven en niets terugstorten na afloop van de huurperiode. Hij bepaalt de exacte schade en belast het verschil tussen daadwerkelijke schade en waarborgbedrag aan je door. Je krijgt het hele schadebedrag van Sunny Cars vergoedt als je dit bij ons declareert, mits aan de voorwaarden voldaan uiteraard. Helemaal volgens onze 100% zorgeloze Rent a Smile filosofie.

Sunny Cars, auto huren in barbados

Culinair & Avontuur
Culinair

Uw reiservaring op Barbados houdt ook in, speciale momenten met geweldig eten. Probeer lokaal gevangen vis, gerechten met rijst en bonen, West Indische curries en gebraden vlees. Kortom, ervaar de heerlijke Caribische keuken van Barbados.

Begin de dag op Barbados met verse tropische vruchten en sappen, omelet naar keuze, huisgemaakt brood en pasteitjes. Lunch en diner kan zowel formeel als ontspannen aan de waterkant, in hotels, shoppping malls, rum shops, eetstalletjes of outdoor pop-up.
Er zijn verbazingwekkend veel restaurants op Barbados voor ieder wat wils. Top restaurants zijn The Cliff, Cin Cin en The Animal Flower Cave Restaurants.

In restaurants aangesloten bij ‘re-DISCOVER Barbados’ krijgt u een 3-gangenmenu inclusief fles wijn per koppel, inclusief BTW en service, voor US $ 50,- p.p. Wel van te voren aanmelden en reserveren met vermelding van ‘re-DISCOVER dinner Barbados’ en op basis van beschikbaarheid.


Culinair
THE CLIFF
The Cliff Restaurant staat helemaal bovenaan voor luxe dineren. Gesitueerd aan de ‘Platinakust’ van Barbados, met een bar met ongenaakbare service, spectaculair uitzicht en is misschien wel het beste restaurant op Barbados voor het vieren van mooie gebeurtenissen en creeren van magische momenten.
En is het prijzig? Ja, dat mag best gezegd worden. Wel met het mooiste zeezicht en samen met vrienden of familie onbetaalbaar! XclusiveBarbados. kan voor u een tafel reserveren.

Avontuur

Golfen
6 Golfbanen op Barbados

Sandy Lane – 45 holes op 3 golfbanen

Barbados Golf Club – 18 holes

Apes Hill Club – 18 holes

Royal Westmoreland 18 holes

Rockley & Country Club – 9 holes

Almond Beach – 9 holes

Voor de meeste golfbanen en clubs kan XcluisveBarbados. een voordeliger arrangement aanbieden, soms in combinatie met vrblijf in een Golfvilla. Vraag naar de entreemogelijkheden en greenfees.

Duiken & Snorkelen

Er zijn tientallen snorkel- en duikscholen en bedrijfjes op Barbados, die begeleide tours en lessen aanbieden. Prachtige duikspots in baaitjes of duiken naar scheepswrakken of zwemmen met schildpadden… De beste aanbieders heeft XclusiveBarbados geselecteerd en exclusieve prijsafspraken weten te maken.
Meer weten? Neem contact op met XclusiveBarbados.

Reisverzekeringen

XclusiveBarbados werkt samen via Faber Verzekeringen samen met De Eurpeesche Verzekeringen en Allianz Global Assistance.
De verzekeraars voldoen aan de kwaliteitscriteria voor Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat beloftes worden nagekomen en een goede service wordt geboden op het moment dat u het nodig hebt.


Xclusive.Travel en XclusiveBarbados. vindt het belangrijk dat u als huurder van een vakantieverblijf in het buitenland mogelijke risico's goed heeft afgedekt en bij calamiteiten adequaat geholpen wordt. Juist om deze reden hebben we ervoor gekozen om een specifieke verzekering standaard bij het reserveren van uw Xclusive Villa op Barbados op te nemen, namelijk de zogeheten "Accommodatie Inventaris" verzekering.
Xclusive.Travel werkt hiervoor samen met Faber Verzekeringen en brengt de Accommodatie Inventaris Verzekering onder bij Allianz Global Assistance.

Daarnaast kunt u via XclusiveBarbados. & Faber Verzekeringen een reis- en/of annulerings-verzekering bij uw boeking afsluiten.
Afhankelijk van de grootte en samenstelling van het reisgezelschap zijn er mogelijk uitbreidingsopties.Wij adviseren u om bij boeken van uw vakantievilla naast de (verplichte) verzekering 'Accommodatie Inventaris' tevens een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Accommodatie Inventaris Verzekering

U bent verzekerd tegen schade aan, in en behorend bij de villa voor een bedrag van maximaal € 2.500,- gedurende de verblijfsdata behorend bij de boeking met een eigen risico van € 25,-. De mogelijk door u betaalde borgsom die bij schade (gedeeltelijk) wordt ingehouden, kunt u hierdoor tevens claimen en terugontvangen.
De verzekering is geldig in de hele wereld. Voor deze verzekering betaalt u de volgende premie: € 25,- inclusief 21% assurantiebelasting.
De kosten staan dan op uw boekingsbevestiging/factuur wat tevens uw verzekeringsbewijs is. De verzekeringsvoorwaarden kunt u hier downloaden.

Reisverzekering Werelddekking

XclusiveBarbados biedt een kortlopende reisverzekering waarmee u goed verzekerd bent tijdens uw vakantie. U kiest uit een verzekering ondergebracht bij De Europeesche met Werelddekking. Vervolgens heeft u keuze uit 3 pakketten met uitgebreidere dekking, namelijk Basis, Comfort of Optimaal. Bij de laatste is bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand standaard meeverzekerd. De premie is per persoon per dag, terwijl kinderen tot 5 jaar gratis zijn meeverzekerd.

Dekking sport en/of sportuitrusting kunt u per persoon per dag apart bijverzekeren + poliskosten en assurantiebelasting. Vraag naar een offerte op maat!
De verzekeringsvoorwaarden en dekkingsoverzicht kunt u hier downloaden:
Voorwaarden kortlopende reisverzekering en dekkingsoverzicht

Annuleringsverzekering

Het kan gebeuren dat uw geboekte reis niet kan doorgaan of dat u gedurende uw vakantie naar huis moet.
XclusiveBarbados biedt een Kortlopende of Allrisk Annuleringsverzekering zodat u voor en tijdens de reis beschermd bent tegen de kosten van annulering.
- U ontvangt 75% of de totale reissom terug
- Vergoeding bij vertrek- en aankomstvertraging
- Vergoeding bij zelf samengestelde reis
- Optioneel aanvullende voorwaarden mee te verzekeren

De volgende premie wordt berekend:
Kortlopende Annuleringsverzekering: 5,5% van de reissom + € 3,50 poliskosten en hierover 21% assurantiebelasting. Uw boekingsnummer is tevens uw polisnummer en verzekeringsbewijs. Allrisk Annuleringsverzekering: 7% van de reissom + € 3,50 poliskosten en hierover 21% assurantiebelasting. Faber Verzekeringen en/of De Europeesche zendt een acceptatiebericht als polis.

De verzekeringsvoorwaarden en dekkingsoverzichten kunt u downloaden.
Voor meer informatie over de specifieke reisverzekeringen die u via XclusiveBarbados. en Faber Verzekeringen bij Allianz Global Assistance of De Europeesche kunt afsluiten, kunt u contact opnemen: Tel. +31 (0)85 4010902 of mail@XclusiveBarbados.com

Conciërge services

XclusiveBarbados. biedt exceptionele luxe met haar persoonlijke concierge services om u volledig te ontzorgen en in de watten te leggen. Aan niets zal het u ontbreken met hulp van uw ‘personal travel manager’ of concierge. Laat uw complete vakantie of (dag)delen invullen en plannen naar
eigen wens met bijvoorbeeld:

- Nanny of babysitter
- Reserveren bij de beste restaurants
- Catering of chef aan huis
- Golfbaan, Racecircuit, Polowedstrijd
- Fast Track op luchthaven
- VIP chauffeur
- Dagtrips op Barbados of Charter op het water
- Eiland gids, Tax free shopping, dagverblijf op exclusieve resorts
- Special Events entree